Annons
Annons

Nya vänner: Tre förtrollande bloggare önskar god jul!

Tre förtrollande birmor har riktat sina vackra blå ögon mot Frasse. De har ras, de har stil – och bäst av allt – de är snälla och charmiga!

Men så har de också en fanTASStiskt fin förebild i matte Annmi, en varm, generös tjej som älskar att bjuda på sig själv och som är en av de flitigaste kommentatorerna här på Gunilla och Frasse  🙂

Annons

Det tjusiga kattgänget består av damerna Jippi och Mynta och så trions enda hane Goe. Tillsammans med matte driver de Annmi´s blogg där de regelbundet publicerar sin egen nättidning.
Annmis blogg är något alldeles extra, så tassa genast in och få er en härlig dos KATTityd och mystik i hennes eget lilla universum…

Med dessa fina kort vill Annmi och hennes pälsklingar också passa på att önska oss alla en god jul och ett gott nytt år. Det är Goe överst, sedan Jippi och så Mynta nederst. På nyårskortet sitter Mynta i ensamt majestät.

Här är det sköna gängets brev:

Mjauu goa ni!!!
Vi har en blogg med KATTityd och en egen nättidning som matte är reporter på 🙂
Vi vill gärna vara tassvänner med goa Frasse och skickar dessa jul- och nyårskort. Kortet med oss alla tre har vår kompis Fia gjort åt oss.
MISSa inte JulMagazinet i vår blogg med intressant läsning!
Jam & Kram från oss!!!

Varmt välkomna som Frasses vänner Jippi, Mynta och Goe! Frasse hälsar att han genast ska jama ifrån till matte att hon också fixar så stiliga julkort!
Matte svarar: Vi TOG ju julkort Frasse, minns du inte det? Då när du…
Fortsättning följer…

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

9 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar