Annons
Annons

Nya vänner: Smulan och Snuttis – charmiga bitchar med skinn på nosen

En drottning som skyr offentligheten och en jaktintresserad kelgris. Möt Smulan och Snuttis, två bitchiga, sköldpaddsfärgade damer med skinn på nosen!

Snuttis

Matte verkar lika fartig hon – heter Ann men kallar sig för Skat-Ann och har en blogg där hon skriver om mattes och husses två stora intressen i livet – katter och motorcyklar. Besök Anns blogg, så får ni se fantasstiska foton på både två- och trehjulingar samt fyrbeningar!

Annons

Smulan

Här är Smulans och Snuttis brev till Frasse:

Hej Frasse!
Vi heter Smulan och Snuttis och är två bitchiga ”paddor” som bor på Kinnekulles östra sida. Vi är bägge fem år och vi går ut och in som vi vill. Snuttis är storjägare och hennes bästa plats för fångsten är under mattes säng. Smulan äter helst det hon fångar ute.
Smulan är drottningen men väldigt rädd för främmande. Flyr direkt när det kommer någon. Hon är även gottegris, finsmakare och en riktig linslus. Ligger helst hos husse.
Snuttis är kelgrisen, storjägare, kräsen och den som bestämmer. Ligger helst hos matte.
Husse åker gärna MC på sommaren och matte åker på sin VW-trike, en trehjulig motorcykel. Matte har även en hemsida och en blogg Skat-ann.se där hon skriver om oss och allt annat mellan himmel och jord! Dessutom är hon första hovkattsfotograf och webmaster åt Evas katthem i Skara.

Välkomna som Frasses vänner Smulan och Snuttis! Frasse hälsar att han tycker ni verkar ha ett härligt liv och att han hoppas ni slipper åka motorcykel 🙂

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(5)
(0)

10 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar