Annons
Annons

Nya vänner: Sixten och Puma visar alltid sina bästa sidor

Sixten och Puma är liksom Ligan redan bloggvänner till Frasse. Vi tassar in till dem titt som tätt och konstaterar varje gång att detta radarpar ständigt visar sig från sina bästa sidor. Och då menar vi både in- och utsidan!

Annons

Varje gång vi ser ännu ett antal fantastiska bilder på de två ölandskatterna frågar vi oss: Har de ett förflutet i modellbranschen? Vet de vilka vinklar de gör sig bäst i, hur ljuset ska falla och allt sådant som vi andra aldrig tänker på? Kolla in den här Puma-posen!

 

Men det är nog troligare att de lyckade bilderna är matte Emmas förtjänst. Hon har uppenbarligen lärt sig massor under sina många fotosessioner med sina två pälsklädda favoritmotiv. 

Så nöj er inte med att titta på dessa bilder, hälsa på hos Sixten och Puma och unna er en stunds härligt frossande i fina kattbilder!

Mer om radarparet:
Sixten är förste slappare i kraft av sin ålder – hela elva år har han hunnit fylla. Puma är bara två och har betydligt mer spring i benen.
När det kommer till fågeljakt tar dock Sixten kommandot. Men han delar gärna med sig av knepen till sin unge kollega. Och undervisningen ger resultat. Här berättar Puma själv om sin senaste jaktbravad:

”Jag ser en fågel flaxa förbi och jag tänker här är min chans, så jag kastar mig ut genom fönsterspringan och tar fågeln i farten.
Sixten sa att jag nu var en fullfjädrad 🙂 jägarkatt. Så nu får jag fånga mina byten själv, för han kommer inte att dela med sig av sina längre (jag snodde från honom innan). Det ni!”

Tack för att ni vill vara vänner med Frasse, Sixten och Puma! Frasse hälsar att han hittills har trivts bra med sitt liv som ensamkatt men att han nu inser fördelarna med att vara två. Särskilt när man får vara den äldste och visaste  🙂

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

4 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar