Annons
Annons

Nya vänner: Melle och Molle – tuffa killar med matte som sjunger ut

Det passar så bra att presentera Melle och Molle just i dag. Killarnas matte Marie är nämligen en av mina kära körkompisar och i kväll är det dags för Du kan sjunga gospels stora avslutningskonsert  😀 Håll alla tassar och tummar ni kan för oss!

Annons

Molle gosar med lillhusse Emil.

Vi vill ju så gärna att vår körledare Gabriel Forss ska bli stolt över oss… Men det fixar vi, eller hur Marie? Och när vi kommer hem väntar våra pälsklädda herrar med spinnhealing och gos i till sina tappra mattar  🙂

Likt många andra sambor kan Melle och Molle tassa varandra på nerverna ibland. Matte måste fördela sina kärleksbevis rättvist, för om någon av herrarna känner sig åsidosatt tvekar han inte att visa sitt MISSnöje…

Här är Melles och Molles brev till Frasse:

Melle

Först Melle – eller Melker som han egentligen heter:

Hej Frasse!
Jag är en kille på drygt ett år som är hälften ragdoll och hälften korat. Jag föddes i Helsingborg, hos Eva som har både mamma och pappa (ragdoll) men sedan flyttade jag Bjärred där matte Marie och mina hussar Håkan, Emil och Victor bor.
Först var jag ensamkatt, men sedan drog de in en ny katt i huset. Han är två år äldre och tror att han är bäst. Nåjam, de kan hålla på med honom då. Men när matte går och lägger sig hoppar jag gärna upp till henne och bäddar lite.
Hälsningar Melle

Molle

Och så Molle:

Hej Frasse!
Jag heter egentligen något långt och fint och är född i Rumänien, men sedan jag kom till Bjärred i höstas kallas jag för Molle. Familjen Olsson är fodervärdar åt mig, och ibland åker jag och träffar fina ragdolltjejer. Det har blivit några små sötnosar som fötts…
Melker, är 75% ragdoll men ser inte alls ut som jag. Han kan vara ganska pestig, och då jagar jag honom runt i huset. Då får jag skäll, men lite kul får man ha  🙂
Jag är en riktig kelgris, en typisk ragdoll säger matte. Det bästa jag vet är att  mysa, gärna hos husse när han ska sova, eller hos lillhussarna innan de vaknar på morgonen.
Hälsningar Molle

Välkomna som Frasses vänner, Melle och Molle! Frasse hälsar att han förstår att det kan vara kattplicerat att bo ihop med en annan katt. Lite förargligt när man är gossugen och så ligger det en annan kille i mattes famn…  🙂

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(8)
(0)

14 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar