Annons
Annons

Nya vänner: Max och Måns – bloggande bröder med klös!

Ett radarpar med glykol i blodet och fart under tassarna. Två äkta vikingar som trots sin ungdom vet att livet kan vara tufft. 
Möt Max och Måns, två kattkillar, vars blogg Sörpingskatterna Frasse och jag ofta och gärna besöker. Gör det ni med, och låt de charmiga bröderna sätta fart på era livsandar!

Annons

 

Max och Måns är otroligt aktiva och är ofta ute flera timmar i sträck. FanTASStikt att de får tid att blogga mellan alla patrulleringar 🙂

Som ni förstår lever de ett liv ganska olikt KATTongälskaren Frasse  🙂
Men de har också mycket gemensamt:

Till exempel sover Max och Måns gärna i husse Christers säng. De älskar att slappa, buffa, kela och kurra. Och de visar ofta och gärna sin kärlek till husse!

 

Här är Max och Måns brev till Frasse:

Hej Frasse!
Vi är två bröder som föddes i Linköping den kallaste av vintrar. Där bodde vi i en koloni med en massa andra missar. Men vi hade ingen värme och mat, så vi fick kämpa.
Så plötsligt fanns det mat och ett par kojor att krypa in i. En efter en försvann våra vänner, och en dag blev vi  infångade. Vi kom till var sitt stödhem, men tyckte verkligen inte om 2beningar. Men vart efter lärde vi oss att de inte var så farliga.
En dag kom det en dam och puttade in oss i var sin bur i sin brummis. Vi skulle till Söderköping sa damen, till ett riktigt hem!
Väl framme fick vi en egen husse men vi gömde oss under sängen och soffan. Först var vi lite reserverade men han var inte farlig.
Två och en halv månad var vi inne innan husse råkade glömma en dörr.
Eftersom vi snällt kom tillbaka efter ett par timmar har vi sedan dess varit utekatter, men har en egen lucka att gå ut och in i.
Hälsningar Max och Måns

Tack för att ni vill vara vänner med Frasse, Max och Måns! Frasse hälsar att han hoppas att ni inte blir för kalla om tassarna när ni är ute 🙂

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill!

Till sist – en underbar film som husse gjort om Max och Måns!

httpv://www.youtube.com/watch?v=HCw8PuX384o

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)

8 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar