Annons
Annons

Nya vänner: Maurice och Kajsa – bloggare med eget husdjur

Två rasrena bondkatter med eget husdjur – möt Maurice och Kajsa, sedan länge nära vänner till både Frasse och matte via den busiga bloggen lillies lya 🙂

Maurice slappar till vänster och Kajsa till höger på bilden 🙂 Och husdjuret… ja, lösningen på denna förbryllande gåta finns i de två humoristernas brev!

Annons

Hej Frasse!
Vi bor i en lya på 3:e våningen, högst uppe på ett berg. Där har vi stenkoll på vad som händer utanför fönstren. Vi har ett husdjur – en lillie. En lillie är en människa, lite korkad, men snäll och hygglig för det mesta. Hon är en fena på att jaga (även om hon inte alltid fattar att det är tonfisk och torsk man skall jaga – inte handväskor och böcker) och hon är världsbäst på att klia mage och massera tassar.
Maurice fyller fem år den 1 mars och Kajsa fyller fyra i juli. (Vi bestämde att hennes födelsedag är den 15/7)
Vi gillar tussar, bjällror (ja, det är Maurices bjällror – han delar INTE med sig) och andra små prylar som man kan kasta och jaga. Vi gillar också sängen och soffan – i synnerhet när lillie håller till där och kan klia mage och massera tassar. Maurice tycker bäst om att ligga på soffryggen, med huvudet på lillies axel och kolla på film. Kajsa gillar tjejsnack, leka med pärlor, hjälpa lillie måla naglarna och att bli pussad på nosen.
Hälsningar Maurice och Kajsa

Välkomna som Frasses officiella vänner, Maurice och Kajsa! 😀

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(13)
(0)

23 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar