Annons
Annons

Nya vänner: Lisen och Golle – bloggande katter med klass och klös

Det är något vilt över deras utseende. Man tänker leopard, man tänker gepard… Och man tänker stil, ras och klass!

Kärlek...

Men Frasses nya vänner – som vi redan känner 🙂 de bloggande ocicaterna Goliath och Lisen, är också ganska lika en viss gråvit kattherre… Särskilt när det gäller mat, mys och garderober 🙂

Annons

Lisen.

Tassa in på Lisens och Golles blogg Kattigheter så får ni se härliga bilder på det stiliga paret och på katter från utställningar som matte Tina besöker. Plus dagliga rapporter om de två pälsklädda polarnas äventyr förstås! 

Goliath.

Här är Goliaths och Lisens brev till Frasse:

Hej Frasse!
Vi heter Goliath och Lisen och är två ocicater i våra bästa år (har en katt någonsin en dålig ålder?).Jag, Lisen är två år och jag, Golle några månader yngre.
Mina, Goliaths, största intressen är mat.. och mat.. och mat.. . Jag har utvecklat en liten kalaskula/komage som matte envetet försöker få bort. Hon har provat massor inom lightfoder men har nu insett att portionerna kanske varit väl stora för en katt med aktivitetsnivå nära noll.
Jag är även en ”svansryckare” av rang! Vid ogillande far min svans fram och tillbaka som en uppretad skallerorm. Att ligga hos matte under täcket är ett annat stort intresse.
Jag är tabby-mönstrad vilket inte är en godkänd teckning hos ocicater. Men vad gör väl det när man är så himla snygg! 😀 Och matte har inga planer på att ställa ut ändå.
Jag, Lisen är den lilla konstapeln. Jag kan verka lite butter men är väldigt älskvärd under den barska ytan. Mitt stora intresse är att ligga på den trängsta platsen i garderoben (som jag öppnar själv) och att klösa sönder soffan.
En  annan favoritplats är elementsängen som jag ”ärvt” av Goliath när han hittade sin nya plats på sisaltunnan.
Jag var den minsta i min kattungekull och man trodde först inte att jag skulle överleva. Men det gjorde jag, och det är vi alla väldigt glada för! Jag har alla prickar på de ”rätta ställena” och leker gärna med vippor av alla dess slag.
Besök vår blogg Kattigheter, där vi skriver om våra dagar tillsammans med matte och husse! Där finns även fina bilder på oss och andra söta katter!
Kramar från Golle och Lisen

Varmt välkomna som Frasses vänner, Lisen och Goliath! Frasse hälsar att han har fått samma kattplikation – det vill jama kalaskula – till sin matglädje som du, Golle. och att han känner sig precis lika hemtam i garderober som du, Lisen 🙂

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

17 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar