Annons
Annons

Nya vänner: Ligan – fyra coola katter och en orm…

Vi tänkte ta dem en och en. Men det gick alldeles för långsamt. Så nu har vi bestämt oss: Vi låter hela gänget tassa in på en gång! Möt Ligan, gamla kära bloggkompisar till oss, som nu äntligen får en ordentlig presentation!

Annons

Bandit

Vi tassar in på Ligans blogg varje dag, blir glada eller eftertänksamma och beundrar de fina kattbilderna. Och varje gång slår det oss hur kloka och roliga katter är 😀

Här berättar Ligans medlemmar om sig själva:

Hej Frasse!
Jag heter Bandit (se bild ovan) och är en stilig bondkatt på sju år. Matte säger att jag är döpt efter mitt utseende men lever upp till mitt namn. Matte påstår att det gör inget om jag inte ALLTID levde upp till mitt namn…
Jag har utforskat varenda utrymme i hela lägenheten. ALLA skåp, inne i kylskåpet, ovanpå badrumsskåpet, INNE i ALLA skåp och kontrollerat så inget farligt finns när vi ibland får hem hemlösa kattungar. Fast jag känner att Matte inte alltid är så tacksam över det. *suck* Jag har även kontrollerat så att nätet på balkongen är stadigt så ingen ramlar ut.
Hälsningar Bandit
Matte tillägger: Bandit kommer från Katthemmet Kompis.

Prinsen

Hej Frasse!
Hej, det är jag som är Prinsen, en maine coon-katt på tre år. Arvtagare till Kungen. Som lördagsnamn heter jag annars Tamlin. Jag är döpt efter en figur i ”Sagan om Isfolket”. Min Matte älskar dom böckerna. Jag är yngst i ålder i Ligan men helt klart störst i storlek. Jag har just nu ”bara” en vikt på ca 6.5 kg men dom som kan sånt här säger att jag kommer väga uppåt 10. Matte bara suckar och letar hundsele, har köpt större bil och snart får det väl bli ett större sommarställe också 🙂
Annars är jag otroligt snäll. Vill alla väl och är en myspropp säger Matte. Jag gosar gärna i hennes famn fast jag knappt får plats längre.
Hälsningar Prinsen

Puzzel

Hej Frasse!
Det är jag som är Puzzel – Drottningen i Ligan. Jag är en DAM. Jag rör mig med värdighet såsom det anstår en Drottning. Jag är sex år och mamma till tre och har nu ingen som helst förståelse för att matte släpar hem nya såna där små att ta hand om. Som tur är så gör Farbror Prinsen mitt jobb istället. Jag har läst i rasbeskrivningen att vi ragdollkatter ska sova minst 23 timmar per dygn. Va, står det inget om det i raggisbeskrivningen? Äsch, har väl läst det nån annanstans då…
Annars gillar jag mat och vara ute på Landet jag med. Bara jag får vara mest på stenar och annat så jag inte smutsar ner mig så mycket.
Hälsningar Puzzel

Vitöra

Hej Frasse!
Jag heter Vitöra. Tja, det är en lång historia varför… 😀 Det är jag som är Kungen i Ligan. Jag har en ståtlig titel som heter Supreme Premier. Jag har varit både i Schweiz, Polen, Slovakien och Tjeckien. Så jag är en berest och klok kisse. Eh… Matte håller inte med där utan säger konstiga saker som att kniven inte är slipad, alla hästar inte är hemma och hissen inte går ända upp. Äsch, jag fattar ingenting iallafall av det där. SNYGG är jag iallafall och blond. Säger väl allt va ??
Hälsningar Vitöra

Eddie

Hej Frasse!
Jag heter Eddie och är en orm – eller rättare sagt en Sinaloamjölksnok. Den stora orsaken till att jag flyttade in var att matte måste ha en magvärmare till kissarna. Jag gör inte mycket väsen av mig. Men jag är enligt matte kul att se på och mina kattkompisar verkar gilla mig 🙂
Och jag gillar dem – och att bada!
Hälsningar Eddie

Babsan behöver ett hem!
 
Sist – men inte minst – fast det är hon faktiskt 🙂 måste vi nämna Babsan, en liten dam som är tillfälligt inneboende hos Ligan medan hon söker en ny, fast bostad hos kärleksfulla kattälskare. Vet du någon som kan ge Babsan ett hem? Hör då av dig till Ligan – klicka på länken så kommer du till Ligans inlägg om Babsan!

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(13)
(0)

26 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar