Annons
Annons

Nya vänner: Gunnar, Stig och Frasses dubbeltassare…

Om det inte var för EN detalj så hade Mats varit en exakt kopia av Frasse… 

Stig och Frasse... nej Mats är det ju!

Nu morrar Frasse i bakgrunden, han vet vad matte syftar på. Just det: Vikten. Men det är säkert genetiskt, eller vad jamar du Frasse? 😀  

Annons

Och här har vi Gunnar och Fra... förlåt Mats!

Mats är inte ensam om att bli vän med Frasse i dag, kompisarna Gunnar och Stig vill hänga på. Och ni är så välkomna allihopa!

Här är det glada gängets brev till Frasse:

Hej Frasse!
Här är vi, dina tre nya vänner!
Gunnar: Jag är 8 ½ år och grårandig med stilig vit mage och tassar. Matte tycker att min mage liknar hennes men jag tycker att den är stilig jag. Jag har en svartrosa nos.

Gunnar

Mats: Jag är blyertsgrå som du Frasse, mycket korthårig och har drag av siames i mig. Jag är 2 ½ år och inte så storvuxen men jag tycker jag är precis lagom. Jag har en blekrosa nos. 

Mats som kattunge.

Stig: Jag är långhårig och svart med lite vitt på tassarna och under magen, min nos är även den sotsvart. Min päls är ljuvligt silkeslen säger matte, och jag håller med. Jag är 1 ½ år gammal.

Stig

Matte Elisabet säger att hon blev så glad att hon hittade den här bloggen, hon har så länge undrat hur du Frasse ser ut. Hon har nämligen läst om dig i din särbo Staffans kåserier. Så nu har hon lagt in den i Favoriter så hon kan följa er.
Hälsningar Gunnar, Mats och Stig.

Välkomna som Frasses vänner Gunnar, Mats och Stig! Frasse hälsar att han nästan drabbas av personlighetsklyvning när han ser Mats och att ni verkar vara tre jamarcoola katter  🙂 Han har sett att ni har gjort tassavtryck i kommentarsfältet och det är både han och matte så glada för!

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

24 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar