Annons
Annons

Nya vänner: Fullt drag och gnag i Kiddos och Sookies Kaninfamilj

Nu skuttar ytterligare två kaniner in bland Frasses vänner! Kiddo och Sookie är medlemmar av Kaninfamiljen – ett härligt blogg-gäng som vi ofta tassar in till för att få frossa i fina bilder och glada rapporter från en storfamiljs vardag. 

Annons

Kiddo - självständig "storebror".

För det här är verkligen en stor familj! Förutom Kiddo, Sookie, husse och matte innefattar den även en lillmatte och en lillhusse samt två katter. Ni förstår att det är fullt drag och gnag hos Kaninfamiljen 🙂

Sookie - myskanin som gärna pussas.

När matte startade bloggen såg familjen annorlunda ut. Då hade Kiddo sällskap av Nova,  liksom Kiddo av rasen tysk jättescheck. Men för en tid sedan dog Nova i komplikationer efter en ögonskada. Alla var otröstliga och Nova är fortfarande djupt saknad. För att lindra sorgen fattade de beslutet att skaffa en ny kompis till Kiddo. Och nyligen skuttade Sookie, en bedårande vädurskanin, in i deras liv  🙂

Så här skriver matte om Kiddo och hans nya kompis:

Kiddo är social men ganska självständig av sig. Sookie däremot är en riktig myskanin som älskar att ligga bredvid en och bli kliad över nosen hur länge som helst.

Både Kiddo och Sookie tar sig gärna en promenad med familjen. Då är de iförda klädsamma selar, något som fascinerar både Frasse och mig. Vi KAN INte 😀 fatta att det funkar. Våra ytterst få försök med sele har resulterat i tragikomiska situationer där matte släpar en motsträvig, blytung katt efter sig 🙂 Med dessa misslyckanden i minnet är det med oförställd beundran vi ser hur obesvärat Kiddo och Sookie skuttar runt i sina selar!

Effektiv kamouflagefärg...

Här är Kiddos och Sookies brev till Frasse:

Hej Frasse!
Vi är två jättemysiga, frigående innekaniner som bor  tillsammans med två huskatter och matte, husse, lillmatte och lillhusse. Matte bloggar om oss på Kaninfamiljen.se.
Eftersom vi älskar våra katter så vill vi jättegärna bli vän med ännu en katt! Alla kaniner borde ha egna katter och vice versa. Allt gott från oss!
Hälsningar Kiddo och Sookie

Välkomna som Frasses vänner, Kiddo och Sookie! Frasse hälsar att han aldrig har stått nos mot nos med en kanin men att han tror att det skulle funka bra med  er, särskilt med tanke på er kattvana  🙂 Men sele bara vägrar han!

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

25 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar