Annons
Annons

Nya vänner: Fem coola katter och en Barbiedocka!

Idag hälsar vi fem nya kompisar välkomna på ett enda tass! Flera av dem har ett förflutet som hemlösa, och en del tycker fortfarande att det känns konstigt att tassa omkring i en lägenhet 🙂

Som bonus visar vi en bild på matte Carina ” Cina” Jacobssons Barbie i storformat – ni minns kanske att er bloggerska köpte en jättestor Barbiedocka i Kåseberga i somras? Nu visar det sig att Cina också är lycklig ägare till en skyltdocksbarbie 🙂

Annons

Här är breven från våra fem nya, coola vänner:

TOSSAN


Tossan.

Hej Frasse!
Min matte har inte ens frågat mig om jag vill att hon skriver in mig som vän – men det är klart att jag vill!
Vi är fem katter som bor hos matte. Det är jag, Tossan, och min storasyster Busan, hon är cirka tio minuter äldre än jag.  Vi är båda grå och vita, men syrrans grå är så mörkt att det ser ut som svart. Vi är innekatter och kastrerade. En dag kom ”mamma” hem med tre katter som hon hade matat och försökt hitta nya hem till, och när det inte gick tog hon hem dem när snön kom. Jag gillar dem inte riktigt ännu men det går väl över 🙂
Hälsningar Tossan

BUSAN


Busan.

Hej Frasse!
Jag heter Busan och är Tossans syster,och eftersom jag alltid är på språng med lek och bus så hinner jag inte skriva så mycket mer än att jag är så glad att vi är vänner  😀
Hälsningar Busan

KURRE


Kurre.

Hej Frasse!
Jag heter Kurre och är den tredje av oss hemtagna utekatter som vår matte räddade livet på – hon som hade oss förut var konstig och ofta påverkad och glömde oss, och en natt brann skjulet hon bodde i ner och hon försvann. Dagen efter kom vår matte och matade oss.  Först lät hon oss äta och dricka varje dag, och så en dag fick jag plötsligt sitta i bur och åka bil! Jag var livrädd och skrek så mycket jag orkade. När bilen stannade så öppnades buren, men jag vågade inte gå ut. Då kom matte med min mamma i famnen! Oj, så lycklig jag blev! Nu skriker jag inte alls, jag bara kurrar, och därför kallas jag Kurre. Bilden är tagen när vi bodde ute.
Hälsningar Kurre

MUMS-MUMS

Mums-Mums. 

Hej Frasse!
Min hittemamma kallar mig Mums-Mums, kanske för att vi var alltid så hungriga när hon kom och räddade oss, så vi mumsade i oss så vi nästan sprack.
Jag är den älsta av tre omhändertagna katter utan hem som mamma matade från mitten av juli tills snön kom, och då fick vi flytta hem till henne.
Jag trivs och sover lugnt och jag älskar att leka med tjejerna och leksakerna – jag har aldrig haft en leksak förut.
Hälsningar Mums-Mums

SNUTTIS/FRÖKEN FRÄS


Snuttis/Fröken Fräs

Hej Frasse!
Jag kallades för allt möjligt, bland annat för Fröken Fräs och nu ropar  matte Snuttis efter mig så jag vet inte vad jag heter 🙂 Inte heller har jag någon aning om hur gammal jag är. En tjej hittade mig i en hoptejpad låda i en container för cirka fyra år sedan så jag är väl cirka fyra år 🙂 Jag har en son som bor med mig här i denna konstiga låda (lägenhet) som vi bor i nu  🙂 Det är högt upp och vår toa är också härinne. Förut var hela värden en potta och vi hade inget inne alls. Min son har aldrig varit inne och hade aldrig fått vara i någons famn och blivit kramad förrän han kom hit, men här är det nästan lite för mycket kramande! Men vi trivs!
Hälsningar Snuttis/Fröken fräs

Välkomna som Frasses vänner, Tossan, Busan, Kurre, Mums-Mums och Snuttis/Fröken Fräs! 😀

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

Och här kommer bilden på Cinas stora Barbiedocka 🙂

 

LÄS OCKSÅ

(74)
(0)

14 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar