Annons
Annons

Nya vänner: En cool namne och en mirakelbild på Mirakel

En namne, en fantastisk bild och ett mirakel – det är inga dåliga grejor våra nya vänner Frasse och Mirakel bjuder oss på! 🙂 Ni ser själva hur den lilla bedårande kattungen ligger och tittar bedjande upp mot oss med tassarna knäppta som i bön…

Annons

Gullig kattunge med knäppta tassar
En mirakulös bild på lilla Mirakel!

Vacker brunspräcklig katt med vit nos och vita tassar
Frasse är ganska lik vår Frasse till utseendet också, bortsett från färgen.

Här är Frasses brev till Frasse
🙂

Hej Frasse!
Mitt namn är… Frasse! Men kallas för Frasse Fräs och terroristen. Mer om mina smeknamn skriver jag om lite längre ner.
Jag är en kastrerad hankatt som fyller fem år i augusti. Kom till min nya matte för ungefär fyra år sedan då min förra husse tyvärr inte hade tid med mig. Så då flyttade jag till Nicolina. Vi bor på landet utanför Söderköping. I vår familj finns då självklart jag, matte och hennes kille, Mirakel (katt), Kasper (hund) och hästen Merci. Men min bästa vän Itza, en jobbig,lättretad blandrastik har tyvärr flyttat ifrån oss.


Liksom sin namne vet Frasse hur livet ska levas 🙂

Har även tre tjejkompisar som grannar. Men dom är inget roliga. Dom bara fräser åt mig när jag vill busa. Men då Itza fanns här så kunde man busa med henne! För hon tyckte det var roligt att leka med mig iallafall! Roligast var att flyga på henne när hon sov, eller göra en nacksving från soffkanten. Men hon var ju lite större än jag, men försöka går ju alltid! Men ibland blev hon så trött på mig så hon bet mig i huvudet. Men då blev matte arg. Inte på mig som tur var 🙂

Mattes killes hund Kasper är lite för feg för min smak. Men ibland så försöker jag ändå få lite fart på honom!

Mirakel kallar jag för min lillasyster. Hon är världens sötaste och jättespeciell. Men klantigaste. Hon är också en liten fegis och lyckas tyvärr med det mesta. Att exempelvis vara i vägen vid fel tidpunkt(händer för ofta). Den där hästen Merci vet jag faktiskt inte så mycket om. Men stor är han! Kanske borde se om han vill leka någon gång?.

Men mer om mig då? Jo, matte blir lite trött på mig ibland, för jag tror man kan leka med alla! Vilket inte alltid är så lyckat. Matte tror att jag blev biten av en räv i huvudet en gång. Då vi hade en som smög omkring här, och jag hade två stora bitmärken i huvudet. Men det kan ju inte matte veta, för det vet bara jag…

Nu kommer jag inte på så mycket mer att berätta om mig själv. Jo! Jag skulle ju berätta om mitt smeknamn. Här kommer det! Terroristen kallas jag bara för att jag ibland (väldigt ofta) blir fruktansvärt rastlös! Mest på nätterna då ingen är vaken. Så vad gör man då för att få uppmärksamhet? Jo här är ett litet tips!

RIV NER ALLT DU KAN! Kryddhyllan är bäst. Även tvättmedlet. Ja, allt du kan komma på som sen matte får dammsuga eller städa upp! Ta inte bara en grej, utan helst allt som går att få ner. Men det gäller att du är snabbt iväg sen. För oj oj vad arg hon blir! Men kul är det 🙂
Hälsningar Frasse

PS! Skickar med två bilder på mig och en bild på min söta lillasyster Mirakel. OBS! Mirakel-bilden är inte redigerad på något sätt. Ett mirakel på ett Mirakel!

Välkommen som Frasses vänner, Frasse och Mirakel! 😀

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(22)
(0)

5 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar