Annons
Annons

Nya vänner: Elvira och Lovis hugger gärna in på en kaka

Två kaxiga kaffemostrar vill bli kompisar med Frasse. Möt Elvira och Lovis, hundarna som gärna sätter tänderna i en havrekaka!

Det är Elvira som tassat ner brevet till Frasse:

Hej Frasse!
Jag, Elvira är en tre år gammal cairnterrier som har en ”storasyster” som heter Lovis, också cairnterrier fast nio år. Vi är riktiga väninnor och är alltid tillsammans.
Jag är glad, pigg och nyfiken. Både jag och Lovis älskar att ligga på soffryggen och titta ut genom fönstret. På gården är vi alltid lösa och springer inte bort.
Jag är vääääldigt morgontrött. Matte och Lovis står alltid vid dörren och väntar när vi ska gå ut på morgonen och de måste ropa flera gånger innan jag kommer.
Lovis och jag älskar att fiska. På vintrarna är vi med och anglar på isen, och alla gäddor som husse får upp bär jag in till stranden och gömmer! På somrarna är vi med när husse flugfiskar och simmar vi ofta ut för att hjälpa husse, som har fullt upp med att se till så inte vi fastnar på kroken!
Vi  äter mest torrfoder men en kvarts havrekaka vill vi ha varje gång vi känner doften av nybryggt kaffe. Och det är klart att vår matte Gunilla ger till sina älskade hundar!
Hälsningar Elvira

Annons

Välkomna som Frasses vänner, Elvira och Lovis! Frasse hälsar att han hoppas att husse uppskattar sina fiske-TASSistenter efter förtjänst och att han beundrar era färdigheter i vattnet. Själv säger han fyjam till att bli våt om pälsen  🙂

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(7)
(0)

4 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar