Annons
Annons

Nya vänner: Dui och Deco – blivande sambor med Frasse?

Om Frasse skulle bryta upp från sin ungkarlstillvaro skulle det nog bli den njutningslystna bloggerskan Deco han flyttade ihop med. Men Deco är redan sambo med myskillen Dui. Knivigt problem…

Dui på översta hyllan och Deco en våning under.

De tre skulle  i och för sig säkert bli en lycklig storfamilj. Bara en sådan sak som att Dui och Deco gillar att ligga i garderober. Detta är ju Frasses huvudsakliga sysselsättning på Hotell Mormor.  Kolla in rampen, den är bara en av alla finesser i deras hem, som är helt kattifierat!

Annons

Så här jamar Dui och Deco om garderober på sin finurliga, kluriga och alltid lika läsvärda blogg:

Man har spaningsläge om man vill. Man får vara ifred. Matte och husse får längta lite efter oss och fjäskar lite extra för oss så att vi ska komma ner och gosa.

Få kan som Dui och Deco sätta guldkant på vardagslivet. Har du inte varit där förut så tassa genast in och njut av deras fyndiga jamanden!

Dui

Dui och Deco vet vad de vill ha – men också vad de INTE vill ha. Den förjamade snabeldraken är inte poppis:
Först viftas det med någon stor dammvippa – den är inte ens kul – och någon blöt trasa och därefter kommer den fram: SNABELDRAKEN. Vi undrar bara: Blir han aldrig mätt? Han borde ju vara smällfet så mycket som han glufsar i sig. Han borde i alla fall ha vett att hålla tyst.
Frasse sympatiserar 🙂

Deco

Här är Dui och Decos brev till Frasse:

Hej Frasse!
Vi heter  Dui och Deco och är 2,5 år och helsyskon.Vi bor tillsammans med matte och husse i ett hus där vi har en in-nätad altan med lucka så vi kan gå ut när vi vill. Det gillar vi!
Tidigare bodde vi i lägenhet och då var vi bara ute på balkongen men sen vi flyttade till hus för 1,5 år sedan har vi kunnat vara ute när vi vill. Ja, på altanen alltså. Vi går ut med matte och husse i koppel och undersöker omgivningarna. Det är jättekul att jaga fjärilar och andra insekter för att inte jama om hur gott det är med färskt gräs!!
Vi brukar motionera matte och husse med att  kasta råtta, kurragömma  och snabba rusningar när vi är ute. Vårt favoritgodis är Dentabits och när det gäller mat är strömming och räkor bäst men vi gillar fisk och kött också.
Vi älskar att gosa. Kli på magen, under hakan och runt öronen är superskönt. Hålla tassen är mysigt det med.
Vi gillar att blogga också, vi har fått massor med kompisar på bloggen och det är superkul!
Hälsningar Dui och Deco

Välkomna som Frasses vänner Dui och Deco! Frasse hälsar att han absolut kan tänka sig att dela garderob med er och jama om gostekniker och snabeldrakar och annat intressant dagarna i ända 🙂

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

23 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar