Annons
Annons

Nya vänner: Buddha och Tussan – busar och bästisar

Katterna-Buddha-Tussan

En nyfiken herre, och en tjej som levde i skräck, innan hon blev räddad av matte Renée – möt våra nya vänner Buddha och Tussan!

Katten-Buddha-ragdoll
Buddha.

Här är Buddhas brev till oss:

Hej!
Jag är en stor ragdoll-kisse på tre år som bor ihop med en katt-tjej och två människor. Jag är jättenyfiken och kollar alltid vem det är som kommer, kanske vill de klia mig lite på magen? Annars är min favorithobby att sova i mitt katt-träd eller på mattes kudde.
Mjau på er!

Annons

Katten-Tussan-norsk-skogskatt
Tussan.

Här är Tussans brev till oss:

Hej!
Jag är en norsk skogskattflicka på drygt fyra år som har fått ett nytt hem hos den jag bor nu. Innan bodde jag hos en människa som inte var snäll emot mig, jag fick ingen mat och jag var jätterädd! Fick jaga i skogen efter mat så jag är rätt så bra och snabb! Där jag är nu trivs jag jättebra och min bäste vän är Buddha. Vi busar fast han är allt lite slö…
Jag älskar att ligga i fönstret och sola mig, älskar värme (och att spana på fåglar).
Mjau, Mjau!!!

Välkomna som våra vänner, Tussan och Buddha! 😀

Bli vän med oss – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(61)
(0)

8 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar