Annons
Annons

Nya sångfåglar i bloggen!

Ibland måste man våga göra något nytt. Det gjorde jag i går när jag anföll några intet ont anande tjejer som sjunger i Gabriel Forss jättekör.


Nya sångfåglar – för er bloggerska i alla fall! Från vänster Marie Antonsson, Susanne Johansson och Maria Peterzén.

Annons

– Snälla, får jag ta en bild av er? bad jag och försökte se harmlös och ofarlig ut. Inte så svårt, förresten, tycker alltid att jag ser ut så på alla bilder, när jag egentligen skulle vilja vara Tjejen med DET, lite farlig och spännande… 🙂


Fler nya, glada sångare: Kerstin Sjöström. Jenny Skölde och mamma Annette Skölde.

Men nu hade jag nytta av mitt lite mesiga leende. För alla jag frågade gick med på att låta sig fotograferas för bloggen!


Från vänster: Kerstin Histrup (ny i bloggen) och de välkända ansiktena Christiane Zejda, matte till Frasses vänner Elvis och Doris, och Tina Magnusson.

I en så stor kör som Du kan sjunga gospel – cirka 350 glada sångare – så hinner man inte lära känna mer än en liten del av medlemmarna. För min del har det såklart blivit mina kompisar i altstämman som jag pratat mest med. Och eftersom tenorerna står nära oss känner jag även en hel del av dem. Sedan får vi ju inte glömma alla som låtit sina fyrbeningar bli vänner med Frasse! 😀


Den obligatoriska kändis med fan-bilden  🙂

Självklart har alla dessa ställt upp för plåtning när jag bett dem. Men i går fick de slippa mina paparazzo-attacker och i stället visar jag stolt upp mina nya sångarvänner! Önskar att jag hade hunnit prata mer med dem men på de minuter vi har på oss innan Gabriel är på plats i koret är det knappt man hinner få upp kameran ur fodralet 🙂


Så är vi igång med uppvärmningen!

Jag missade ju förra repet på grund av en ilsken förkylning. Men som tur var körde vi den låt Gabriel introducerade även i går. Och jag tyckte nog att jag satte altstämman till Daniel Saucedos Amazing riktigt hyggligt trots noll övning, eller vad säger ni, Gitte och Carina?


Joakim Maatz vid ett annat bejublat framträdande.

Även denna gång bjöds vi på ett överraskningsnummer. Det var Joakim Maatz, vår ”egen” musikalstjärna som framförde Simon and Garfunkels klassiker Bridge over troubled water. Underbart!!  En given succé på vårkonserten 🙂

Här kan ni lyssna till Amazing i originalversion:

Och här kommer odödliga Bridge över Troubled Water:

LÄS OCKSÅ

(12)
(0)

7 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar