Annons
Annons

Ny vän: Zorro gillar att åka pulka

Vad gör Zorro ute i pulkabacken med snö långt över tassarna – mitt i sommarvärmen? Ja, tyvärr är det matte och katt som än en gång miss-lyckats med att publicera vår nye vän i rimlig tid. När Zorro skickade in sin vänansökan var det ännu vinter, men för att han inte ska behöva vänta ännu längre visar vi hans stiliga vinterbild på fel säsong 🙂

Annons

Vi ber om ursäkt för förseningen på våra bara knän och tassar!

Här är Zorros brev till Frasse:

Hej!
Jag är en pigg och glad borderterrier som nu hunnit bli 1 1/2 år. Älskar att leka med min lillhusse och min matte Kristina. Självklart älskar jag även mat och såklart att sova! 😀
Hälsningar Zorro

Varmt 🙂 välkommen som Frasses vän, Zorro!

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(6)
(0)

2 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar