Annons
Annons

Ny vän: Zack – en busig bonde som bor i lägenhet

Zack430

En bonde som bor i lägenhet och som går ut på balkongen när han ska inspektera sina ägor,  hur går det ihop?
Fantastiskt bra – om man är en bondkatt och heter Zack!

Zack trivs bra med att softa i lägenheten tillsammans med matte Therese. Dessutom finns det massor av spännande områden att utforska där…
Det är bara när Zack går på visit som han ibland tar sig en runda i gröngräset!

Annons

Här är Zacks brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag är en aktiv och busig katt i mina bästa år (jag fyller snart tre). Jag bor med min matte i en lägenhet med balkong, och det är mitt bästa tillhåll under den varma årstiden. Om jag inte får följa med till ”mormor” och ”morfar” förstås, för då får jag gå i ett långt snöre och äta gräs och få en massa andra kul lukter i nosen.
Inomhus är det bästa jag vet att öppna garderobsdörrar och hiva ut kläder eller vad man hittar innanför! Köksskåp är också okej att utforska.
Jag tycker också att det är helt ok att ligga i knät och bli kliad och klappad, men inte för länge för det blir snabbt långtråkigt, och då måste jag hitta på något nytt – som tydligen heter rackartyg på människospråk…
Hälsningar Zack

Tack för ditt trevliga brev, Zack! Välkommen som Frasses vän!

Vill du också bli vän med Frasse? Be matte eller husse skicka in en bild och skriva några rader – det behöver inte vara ett långt brev! Klicka på den lilla rutan här intill och fyll i formuläret. Eller skicka ett mejl till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar