Annons
Annons

Ny vän: Wikki-bloggdrottning med stort hjärta

Wikki är en stor förebild för Frasse och mig. Inte nog med att hon är rolig, spännande och intressant – hon har dessutom ett hjärta som klappar för de utsatta. På Wikkis blogg Mästerkatten får alla övergivna, hemlösa och utsatta katter en röst.Tack Wikki, du gör en enorm social insats!

Annons

Wikki vet hur hårt livet kan vara – hon hade själv bott på sex olika ställen innan hon hittade hem till matte Miriam.

Hos Wikki är det alltid öppet hus. Hennes blogg har blivit en samlingsplats för alla kattbloggar och hon rapporterar frikostigt om vad alla hennes bloggkompisar har för sig.
Så tassa genast in och hälsa på ni också – ett besök hos Wikki blir garanterat både roligt och lärorikt för Wikki är en smart katt. Det är inte för inte som hennes fullständiga namn är Wikipedia, efter uppslagsverket på nätet!

Det finns många spännande historier om Wikki. Klicka på länkarna i brevet och läs om balkongflytten, Wikkis barndom och hennes äventyr på Landet!

Här är Wikkis brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag började kattblogga i oktober 2007. Då hade jag kommit till husse och matte i september och detta blev mitt sjunde hem .
Jag var ett litet ynk då. Men nu är jag ett prima exemplar av den unika rasen Vivalla Fluff 🙂
En av mina lyckligaste stunder var när jag varit på Landet tillräckligt många gånger för att få gå lös där – vilken frihet! Annars i stan går jag ut med mina människor i koppel, det är säkrast för dem. Man kan inte ha människor lösa hur som helst!
Mitt största engagemang är att hjälpa katter som är hemlösa och att få människor att stödja sina lokala katthem. Därför har jag ofta auktioner eller insamlingar på min blogg. Närmast väntar ett engagemang på KATTENS DAG i slutet av november. Då skickar jag med min FlatCat
Mjau och du hittar mer info på min blogg så klart – låna gärna bilder av mig där om du vill!
TassKram Wikki

Tack för att du vill vara vän med Frasse Wikki! Frasse hälsar att han är djupt imponerad av ditt fanTASStiska engagemang för alla katter. Samt att ni har intresset för KATTonger gemensamt 🙂

Kattliv.com finns en intressant artikel om Wikki och hennes matte!

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

4 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar