Annons
Annons

Ny vän: Whisky – cool katt med skön fåtöljstil

Whisky72

En lagom tjock katt i sina bästa år. Är det Frasse som vill bli vän med sig själv? Nej, vi talar om Whisky, en jovialisk, trivseltrind kille, yngre än Frasse  och lite annorlunda i färgen men ändå förunderligt lik sin nye vän.
Visst är det märkligt hur lika katter kan vara! Intresset för mat och soffmys, den otroliga förmågan att hitta harmonin i tillvaron. Ibland önskar man att man vore katt själv!
Whiskys matte heter Anne-Marie och husse heter Leif.

Annons

Här är Whiskys brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag heter Whisky och är en lagom tjock katt i mina bästa år – jag är två år gammal. Husse säger att jag ska äta mindre men jag är ganska nöjd.
Jag älskar att ligga i min fåtölj och slappa lite. Gosa med husse och matte är inte heller fel!
Hälsningar Whisky

Tack för ditt korta men ändå innehållsrika brev Whisky! Som vi har sagt tidigare – det räcker med några få rader och en bild för att bli vän med Frasse! Matte gillar att brodera ut så det blir alltid längre här på bloggen 🙂

Frasse hälsar att du har en skön fåtöljstil och hälsar dig varmt välkommen som vän!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar