Annons
Annons

Ny vän: Vitöra – Kungen av Ligan-land!

Han är Kung i en liga. Och har världens största ego… I Vitöras Ligan-land kan allting hända, det har vi skrivit om förut. Men det är inga farliga saker på gång!

Så alla som besöker våra bloggvänner Vitöra, hans fyra coola kattkompisar och deras matte Inkan på Ligans blogg kan känna sig helt trygga  🙂 Det är bara härliga gapskratt, klurigheter och det myllriga, sköna livet i en katt-storfamilj ni får ta del av om ni tassar in!

Annons

Ibland är de fler än fem i familjen – Ligans medlemmar har stora, varma hjärtan och tar sig gärna an övergivna katter och hjälper dem hitta kärleksfulla hussar och mattar.

Vi presenterar Ligans medlemmar var för sig och börjar med Vitöra, en stilig norsk skogskatt som är gängets självutnämnde kung. Vitöra är en berest kattherre med en ståtlig titel och ett magnifikt ego…

Här är Vitöras brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag heter Vitöra. Varför? Tja, det är en lång historia  🙂 Det är jag som är KUNGEN i Ligan. Jag har en ståtlig titel som heter Supreme Premier. Jag har varit både i Schweiz, Polen, Slovakien och Tjeckien på utställningar.
Så jag är en berest och klok kisse. Eh, hm… matte håller inte RIKTIGT med där utan säger konstiga saker som att kniven inte är slipad, alla hästar inte är hemma och hissen inte går ända upp. Äsch, jag fattar ingenting av det där och bryr mig inte heller! Huvudsaken är att jag är SNYGG och vackert blond… Säger väl allt eller hur?
Hälsningar Vitöra

 

Vi är djupt hedrade över att du vill vara Frasses vän, Vitöra! Frasse hälsar att han inte riktigt har lyckats skaffa sig samma självförtroende som du, men att han är på god väg och blev väldigt inspirerad av ditt brev 🙂

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

9 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar