Annons
Annons

Ny vän: Tussi kom från kaos till sin egen utvalda matte

Vacker vit och tigrerad honkatt på gräsmatta

Katten Tussi och hennes mamma räddades från ett hem i kaos. De hade tur och kom till ett katthem, och det var där Tussi hittade sin nuvarande matte och bestämde sig för att det var hos henne hon ville bo. Och matte Kristina blev självklart både lycklig och stolt över att bli utvald!

Annons

Vacker katt i det gröna

Här är Tussis brev till Simba och Tasse:

Hej Simba och Tasse!
Jag är en liten sötnos (tjatar matte om hela tiden) som valde mitt hem hösten 2007. Jag bodde då på ett pensionat där min mamma blivit omhändertagen efter att det blivit kaos där hon bodde. Mamma är norsk skogskatt och min pappa sägs vara burma men det vet vi inte riktigt. Han rymde i samma kaos som mamma blev omhändertagen.
Jag är sju år gammal och en snäll, gosig och busig tjej som gillar det goda i livet. Som att leka och äta godis 🙂 Och gosa. Ja, när jag själv vill det alltså! Att hälsa på hos grannarna och ta en tupplur där är inte fel det heller 🙂
Ha en bra vecka!
Hälsningar Tussi

Katt leker med grytlock

Välkommen som Simbas och Tasses vän, Tussi! 😀

Bli vän med Simba och Tasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

16 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar