Annons
Annons

Ny vän: Tosse hittades övergiven under en trappa

Han hittades under en trappa, där han hade bott sedan hans familj övergav honom. Hur länge han tvingades leva där vet ingen utom han själv. Nu lever vår nye vän Tosse ett härligt liv i ett kattvänligt och kärleksfullt hem ♥

Annons

Katten-Tosse
Lite svårt att urskilja ansiktsdragen, men visst syns det att Tosse är en imponerande katt!

Här är Tosses brev till oss:

Hej Simba och Tasse!
För ett år sedan blev jag adopterad till min nya familj och här är mitt hem nu! Jag hittades under en trappa där jag bodde ett tag för jag var övergiven. Sedan kom jag till ett katthemmet Solkatten där jag stannade i 14 dagar och blev kastrerad och öronmärkt. Nu lever jag ett prinsliv, är ute och fångar möss och sen brukar jag gå in för att äta och gosa med familjen. Min matte heter Anna-Lena.

Jag älskar mitt nya hem för det är på landet, och jag tassar ut och in som jag vill. Går aldrig utanför mitt revir. Tycker om att sova i sängar. När matte och husse jobbar tar barnen hand om mig när dom kommer från skolan!
Hälsningar Tosse Jansson

Välkommen som vår vän, Tosse!  😀

Bli vän med Simba och Tasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(118)
(0)

14 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar