Annons
Annons

Ny vän: Tassen – myskille med tassar av stål

Katten Tassen

Man ser honom ofta i brottningsringen med sin kompis, men han avslöjar inte om han brukar vinna eller förlora… Möt Tassen, en fyraårig huskatt med smak för både uteliv och hemmamys 🙂

Här är Tassens brev till Frasse:

Annons

Hej Frasse!
Jag är en snäll innekatt som bor med min matte och husse i Björneborg. Husse har byggt mig en fin rastgård dit jag går genom sovrumsluckan när jag vill. Jag går fint i koppel, och två, tre gånger per dag tassar jag ut i min trädgård, där jag väntar på min kompis Lakrits. Vi brukar leka och brottas med varandra. Jag är matte Olgas och husses Reinhards ögonsten och jag tycker om dom också! Mjau!
Hälsningar Tassen

Välkommen som Frasses vän, Tassen! 😀

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(6)
(0)

13 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar