Annons
Annons

Ny vän: Svenne – Allas-fan i en egen KATTegori!

Han är Allas-fan, det ser vi! Men ingen vet om han är en norsk buskatt, en (sken)helig birma, eller rentav en main coon… Men en sak är säker  – det svänger om vår nya vän Svenne! 😀


Ni kan även träffa Svenne på mattes fina blogg kandy.se!

Annons

Här är Svennes brev till Frasse:

Hej hej, Frassse,  Svenne här!
Jag heter Sven och har en egen KATTegori på mattes blogg!  Och det här är ett inlägg som jag har skrivit själv (nästan).  Jo så här var det! Matte Susanne och mamma Svea och jag var nere vid vattnet och såg till att änderna inte kopplade av för mycket! När vi var på väg hem så kom det fram ett par människor med en stooor svart hund… (det var en flat coated retriver Sven!) Ja ja, whatever… stör mig inte matte!
I alla fall, det visade sig att de var kattuppfödare och naturligtvis så blev de nyfikna på vad jag var för en ras… (norsk buskatt kanske?) … tyst matte, jag försöker koncentrera mig här! Matte berättade att hon inte riktigt visste men att det kanske är lite Main Coon i mig.
När de tog en ordentlig titt på mig, lite närgångna var de allt, så sa de att det säkert fanns birma i mig, Heeeeeeeliiiiig birma heter det minsann… (det steg honom åt huvudet kan jag lova!) …MATTE, nu säger jag till dig för sista gången!
Var va jag nu? Jo, de var ganska säkra eftersom jag har sån päls, vita tassar och vita kilar på bakbenen… så det så!
Nu är jag klaaaar matte, nu får du lägga in en bild också, en snygg bild på meeeeeej! (Okej tjatkatt, då tar vi den här) Nää inte den, jag ser tjock ut på den bilden… (jo, den här blir det… *klick klick*…hehe, en skenhelig birma, varsågod!) ….MAAAATTEEEEEE!
Hälsningar Svenne

Välkommen som Frasses vän, Svenne! 😀

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(38)
(0)

6 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar