Annons
Annons

Ny vän: Svarten fick en tuff start i livet

Så här bedårande söt var Svarten när han kom till sina människor. Den som kan motstå en så underbar liten kille måste ha ett hjärta av sten!

Svartvit söt_kattunge

Vi visar bilderna på vår nye vän i kronologisk ordning – för i dag är Svarten en minst lika oemotståndlig kille, bara av lite större format 🙂

Annons

Svartvit söt_kattunge som ligger på golvet

Här ser ni Svarten i fullvuxen, stilig storlek, med den mognare kattens charm och pondus.

Svartvit stilig hankatt som ligger på diskbänken

Det kommer fler bilder, men först vill vi låta Svarten presentera sig med sitt brev till oss:

Hej Simba och Tasse!
Jag heter Svarten och är en kille på sex månader som fick en lite tuff start i livet. Jag föddes med kejsarsnitt tillsammans med två syskon. Kunde inte få mat av mamma som var för medtagen, utan granngårdskatten Märtha fick bli min reservmamma – hon hade precis fått en egen liten.
Kom till mina människor efter tre månader och efterträdde då katten Edison, som dog 2012, 15 år gammal. Nu är jag en glad och sprallig liten gosse som älskar att springa och hoppa samt att tugga på diverse saker, till exempel min husses eller min matte Rita Sants tår! Dagliga brottningsmatcher med familjens dvärgpinscher ingår också, så att inte hon som är tio år fyllda blir stel och slö! Men vi är förstås de bästa kompisar och delar både vattenskål och sovkoja.
Hälsningar Svarten

Svartvit_stilig katt_slappar i stol

Här kommer ytterligare en mysbild – det märks att Svarten liksom vi andra katter har en medfödd talang för slappandets konst 🙂

Svartvit stilig_katt sover i stol

Välkommen som Simbas och Tasses vän, Svarten! 😀

Bli vän med Simba och Tasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(51)
(0)

12 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar