Annons
Annons

Ny vän: Stensture hittades övergiven i en snödriva

Han hittades översnöad i ett skoterspår. Efter en del MISSförstånd har han nu funnit sin rätta plats i livet. Möt Stensture, som liksom sin sambo, ”flyktingen” Fialotta fick ett kärleksfullt hem hos matte Gudrun Ahlfors till sist!

Annons

 

Ett problem återstår dock att lösa: Vi undrar: Är denne stilige herre döpt efter Sten Sture den äldre eller hans namne Sten Sture den yngre…? 🙂

Här är Stenstures brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag är en bondkatt på snart fyra år som heter Stensture. Är kattbo med Fialotta, som flydde till matte från sitt gamla hem. Nu vill jag också bli vän med dig Frasse! Jag hittades översnöad i skoterspår utanför Rättvik i november 2010.
Djurskyddet trodde jag var en hona – hrmf… och döpte mig till Svarta Sara. Min matte Gudrun såg en bild på nätet och döpte mig till Stina – hrmf igen… Matte skulle hämta mig på Falu djursjukhus där jag skulle märkas och kastreras, och hon blev bra snopen när jag redan var kastrerad och var en hankatt hihi, det var roligt 🙂

Jag hade tur för matte ville ha mig ändå och nu fick jag äntligen ett mer passande namn! Är lite tjurig av mig, då jag har blivit innekatt, vilket jag inte trivs med, jamarns vilken jobbig omställning det var. Men nu har matte glasat in balkongen, så nu går det bättre att vara innekatt.
Tassklapp från Stensture

Välkommen som Frasses vän, Stensture! 😀

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(35)
(0)

9 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar