Annons
Annons

Ny vän: Sötnos – en väl bibehållen tioåring!

Sötnos72

Hur håller du dig så ung Sötnos? Ingen kan tro att du har fyllt tio! Frasses nya vän är kusin med Hilda och Selma som redan finns här på bloggen. Det är vår ständiga och uppskattade medhjälpare Margaretha Rask som är stolt matte till denna väl bibehållna dam.
Sötnos är också en förnämlig råttfångare!

Annons

Här är Sötnos brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag är en kusin till Hilda och Selma som du har fått brev ifrån. Deras mamma Stina och min mamma Lisa var helsystrar.
Jag är äldst av oss tre. Jag har hunnit bli tio år nu i sommar, men jag känner mej inte gammal alls. Ligger mest på husses säng på dagarna och vilar, tills jag ska ut på nätterna och jaga råttor och annat.
Bor som de andra på landet, skönt att kunna springa fritt på åkrarna nu när bönderna har tagit in halmen.
Då kommer ju råttorna fram,namnam!!
Får bra mat av matte, rester från deras middag och ibland torrfoder och mjölk.
Hälsningar Sötnos

Välkommen som Frasses vän Sötnos!

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här bredvid!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar