Annons
Annons

Ny vän: Söta Mary – du fick vänta alldeles för länge…

Söt helig birma-katt-hona

Vilken evig tur att vi bestämde oss och för att gå igenom vårt arkiv! Om vi inte hade gjort det så hade en av våra vackraste och närmaste vänner förblivit opresenterad för alla våra bloggbesökare.

Helig_birma_katt som ser bedjande ut

Förlåt, Söta Mary för att vi dröjt så länge med att presentera dig på bloggen! Vår enda ursäkt att att vi har lyckats missa din ansökan.

Annons

Söta Mary – som Mary av uppenbara skäl kallas (se bilderna!) – är sedan länge vår vän på Facebook, så det känns extra förargligt att hon har drabbats av vårt slarv.

Här är Marys brev till Simba och Tasse:

Hej Simba och Tasse!
Jag är en söt och snäll helig birma-flicka som bor tillsammans med min matte. Jag tycker om att leka med mina leksaker, busa och gosa med matte. Jag tycker om att sitta i fönstret och titta på fåglar med matte. Ibland går jag ut på balkongen men det är roligare att gå ut på gården i min fina tigersele. Min favoritmat är Specific och mitt favoritgodis är Bilanx sticks. Min favoritleksak är glitterbollar. Jag älskar att bli borstad och det är okej att borsta tänderna men jag vill inte klippa klorna.
Hälsningar Mary

Vacker_helig_birma_katt med leksak

Välkommen som Simbas och Tasses vän, Söta Mary! 😀

Bli vän med Simba och Tasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

Nu önskar vi er alla en riktigt solig, rolig och mysig helg! 😀

LÄS OCKSÅ

(90)
(0)

16 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar