Annons
Annons

Ny vän: Smulan – ett charmtroll med spring i benen

Lupp_Smulan_IMG_3366

Smulan är ännu en av våra pälsklädda grannar i Hunnebostrand. En charmig trasselsudd som älskar att hitta på bus och har väldigt svårt att sitta stilla.
Som framgår av bilden nedan är hon därför inte helt lätt att fånga på bild 🙂

Annons

Varje gång vi ses gör matte Lisbeth och husse Roger fruktlösa försök att få Smulan att lugna ner sig. Och varje gång fortsätter Smulan glatt att hoppa runt och kasta sig mot våra ben.

Smulan är helt enkelt väldigt social. En riktig människoälskare!

– Hennes absoluta favorit är vårt barnbarn Pelle, som är två år, berättar matte. Hon blir alltid lika glad när han kommer.

Annars umgås Smulan gärna med sina grannar. Som områdets nestor, katten Findus, mitt emot. Eller Prinsessan Grace, i samma hus.

Smulan380-369

Smulan är en tre år gammal Lhasa apso – en hundras som  under århundraden fötts upp som sällskaps- och vakthund i tibetanska hem och kloster. Rasen är enligt sajten Vovve.net  ”glad och självsäker med alert och stabilt temperament men något avvaktande mot främlingar”.

Allt stämmer på Smulan – utom det där med avvaktande mot främlingar. Det är ungefär det sista Smulan är  🙂

Varmt välkommen som Frasses vän Smulan! Frasse hälsar att han inte är lika energisk som du så om ni träffas får du inte ta det personligt om han ligger lite lågt jämfört med dig 🙂

Bli vän med Frasse! Skicka in några rader och en bild på ditt husdjur! Alla vänner publiceras som inlägg på bloggen.


LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

2 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar