Annons
Annons

Ny vän: Pussekatten har hittat ungdomens källa

Vill du veta hur man gör för att se betydligt yngre ut än man är? Hur man får alla att häpna när man uppger sin ålder och utropa ”Åh, jag trodde du var minst tio år yngre!”?

Då ska du ta ett jam med Pussekatten, snart 20 år gammal, vilket ingen människa – eller katt för den delen 🙂 – kan tro!

Annons

Vi träffade Pussekatten på Facebook för ett par veckor sedan. Så hon har inte behövt vänta i den alltför långa vän-kö som tyvärr har bildats. Vi tycker nämligen att det är helt i sin ordning att låta en dam som uppnått denna höga ålder tassa före i kön. Hoppas ni håller med oss!

Här är Pussekattens brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag är en stilig svart katt-tjej på snart 20 år som delar lägenhet med matte Ingalill. Vi har kamperat ihop sen jag var tre månader så vi känner varandra ganska bra 🙂 Det behövs inte så många ord oss emellan, hon begriper när jag vill ha mat och kel.
Jag har litet njurproblem så jag får dietmat, men det får väl gå det också. Har blivit litet stel i höfterna de senaste åren. Har även till min fasa upptäckt ett och annat vitt morrhår, men dem brukar jag se till att tappa fort. Matte tror att jag använder hennes pincett. Kanske det du matte, vem vet, det är min hemlighet 🙂
Hälsningar Pussekatten

Varmt välkommen som Frasses vän, Pussekatten! Frasse hälsar att om bortryckning av vita morrhår är det enda föryngringsknep du tar till så måste du ha otroligt bra gener! Han håller tassarna att han står sig lika bra som du när han kommer upp i din aktningsvärda ålder 🙂

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

16 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar