Annons
Annons

Ny vän: Pelle – katten vilken kondis han har!

Han trotsar snöstorm och köld. Orkar tassa hur långt och länge som helst. Om det hade funnits OS för fyrbeningar skulle katten Pelle garanterat varit på medaljplats i ett av långdistansloppen 🙂

 

Men när han kommer hem är det jamarns skönt att skaka snön ur tassarna och ta sig en lur 🙂

Annons

– Då kan jag sova flera dagar i sträck, skriver Pelle.

Pelle är fyra år gammal och en blandning mellan huskatt och norsk skogskatt. Husse heter Stefan Norling.

Här är Pelles brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag heter Pelle och bor i Hudiksvall med min husse.Trivs jättebra här. När husse hade sin affär var jag med honom där varje dag  sex dagar i veckan. Men nu har husse fått en dålig rygg och måste operera sig, så han har fått stänga sin affär.
Nu är vi mest i lägenheten, jag och husse, men ibland får jag komma till farmor och farfar och hälsa på och då är jag ute och springer hela tiden. Jag vill inte gå in!
Även om det är snöstorm och kallt, så är jag ute hela tiden och har det jättehärligt. När jag kommer tillbaka till lägenheten igen är jag så trött så då brukar jag sova i flera dagar.
Hälsningar Pelle

Välkommen som  Frasses vän Pelle! Frasse hälsar att han inte alls är lika positivt inställd som du till det där vita, kalla och jamar något om att du måste vara försiktig därute i kylan. Men han tycker att det känns väldigt bra att du tar igen dig ordentligt efter dina utflykter 🙂

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till matte på [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

6 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar