Annons
Annons

Ny vän: Pelle – ämne för KATTwalken?

Dagens första vän har ett mycket ovanligt drag. Vi tror att han har en framtid i modellbranschen, för Pelle bara ÄLSKAR kameran!

Här är Pelles brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag är en veldig busig katt på 1 1/2 år men på bilderna är jag bara några månader. Min bror som också bor här är lugnare enn jag. Min matte heter Lise. Men vi båda älskar när matte tar fram cameraet, så du förstår att vi är veldig fotogena 🙂 Ellers består mina dagar enn av bus o lek. Blir vell bättre när vi blir större, sejer matte och skrattar 🙂
Hälsningar Pelle

Annons

Välkommen som Frasses vän, Pelle! 😀

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(14)
(0)

2 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar