Annons
Annons

Ny vän: Nicke – förlåt att du fått vänta så länge!

Så dum man känner sig när man har trampat i klaveret. Man försöker förtvivlat hitta något att skylla på. Något som kan förklara hur man har kunnat missa målet så grovt.

 

Men till sist är det bara att krypa till korset och erkänna. Och det gör vi nu: Förlåt att vi inte har presenterat dig tidigare Nicke! Om du vill kan du få sätta en klo eller två i oss för att avreagera dig…

Annons

Så här är det: Frasse och jag startade vår blogg i början av augusti förra året. Redan efter ett par veckor skickade Nicke in en vänförfrågan med en stilig bild av sig själv. Men tror ni att vi publicerade honom! Icke sa – just det! – Nicke.

Det värsta är att Nicke inte är ensam om att ha blivit bortglömd. I kommande inlägg får ni möta Harry, som också skickade in ansökan direkt. Utan att bli uppmärksammad…

Tyvärr saknar vi mailadress till både Nicke och Harry, eftersom det inte fanns ett fält för den i formuläret då. Så vi kan inte meddela oss med dem utan bara hålla tassar och tummar att de på något sätt får nos om detta. Vi kan ju knappast hoppas på att de följer bloggen när de blivit så sorgligt förbisedda.

Vi ber givetvis även Nickes matte Maria om ursäkt!

Här är – äntligen – Nickes brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag är en brun- och svartrandig, snart fyraårig  frass som tycker om att vara ute och jaga möss och sorkar. Men ibland är det skönt att ligga och sova på soffan!
Hälsningar Nicke

Varmt välkommen som Frasses vän Nicke! Frasse hälsar att det är ett pälsresande MISStag som begåtts och att han först stod helt tassfallen inför ordet frass, men nu har matte googlat runt och tagit reda på att frass betyder hane  🙂

Till alla väntande vänner: Vi är så ledsna att ni får vänta på att bli presenterade och önskar bara att vi hade ännu mer tid till att blogga. Tack för att ni är så tålmodiga!

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

26 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar