Annons
Annons

Ny vän: Nea – kreativ stödkatt med klurig blogg

Hon jobbar som stödkatt och är utbildad säkerhetskatt med inriktning på shoppingkontroll. Möt Nea theCat, klurig och kreativ bloggerska och storasyster till busfröet Simba!

Har ni inte tassat in hos Nea någon gång förut, så måste ni göra det nu – Frasse och jag vill inte att någon ska missa att lära känna denna charmiga tjej! I bloggen Nea the Cat och Simba the Lion berättar Nea om sitt liv med matte och lillebror Simba. Här ser ni den lilla röda ”illbattingen” som storasyrran kallar honom 🙂

Annons

Röd söt kattunge

Bloggen präglas av Neas glada, kluriga och fantasifulla personlighet och är alltid lika rolig och läsvärd. Varje gång man tassar in tänker man förväntansfullt ”mjau, nu ska vi se vad Nea har hittat på idag…”

Här är Neas brev till Frasse:

Hej Frasse!
Det är jag som är Nea theCat. Jag är en liten bestämd sköldpaddsfärgad dam på två vårar. Föddes i maj 2008 och flyttade hem till min matte i augusti samma år. Blev kattererad i juni -09
Har gått grundläggande kurser i hemsäkerhet och är förste säkerhetskatt, med inriktning på shoppingkontrollant. Har under året även utökat Mitt Område till att gälla trapphuset på bottenplan.Jag jobbar dock främst som stödkatt. Min utbildning består av en ettårig kurs i spinn-terapi och tass-massage. Har även en påbyggnadskurs i a-klo-punktur och kurr-healing.
Jag började blogga hösten -08 och upptäckte snart att de finns ett härligt gäng bloggande katter på webben.
På min fritid gillar jag att jaga bollar och röda pricken. Tränar gärna yoga med fuskpälsvippa. Förut gick jag ut med matte i koppel också men slutade med det efter att ha blivit rädd för en sån där konstig vagn med en minitvåbening.
För ett par månader sedan fick jag en lillebror. Eller ja, jag trodde jag skulle få en lillebror. Istället har jag fått finna mig i att dela livet med en liten röd illbatting som fått namnet Simba. Han snor min mat, hoppar på mig och brottar ner mig så fort jag råkar resa mig upp. Fantiserar ibland om att sätta ett frimärke i baken på honom och skicka honom till Nordpolen.
Matte hävdar att han kommer att växa till sig och lugna ner sig. Jag har mina tvivel.
Tass från Nea

Tabbyfärgad honkatt som sover

Välkommen som Frasses vän Nea! Egentligen har vi ju redan varit kompisar ett tag men vi är väldigt stolta över att du nu också är Frasses vän här på vår blogg! Och Simba, förstås!

Frasse hälsar att han blev precis lika glad som du när han upptäckte vilken härlig katt-gemenskap det finns i bloggvärlden! Tack för att ni bidrar till denna dagliga glädje!

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

Frasses provsvar
Matte har ännu inte lyckats få prata med vettisen om det urinprov som togs när Frasse fick åka in akut till djursjukhuset. Tydligen jobbar den vettis som har hand om Frasse inte i dag men matte har blivit lovad att någon av hennes kollegor ska ringa. Börjar bli jobbigt att vänta…
Vi återkommer så fort vi vet mer!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

10 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar