Annons
Annons

Ny vän: Navajo – hunden som gillar kattmat och bor med en prinsessa

En hund som gillar kattmat, bor ihop med en prinsessa och gärna åker rutschkana. Lägg därtill att han har en kropp som en bodybuilder och ni bör ha bilden av vår nye vän, sympatiske slapparen Navajo ganska klar för er 🙂

Annons

Här är Navajos brev till Frasse:

Hej  Frasse!
Mitt namn är Navajo och jag är en engelsk bulldog. Lite lat är jag av i min natur, inga promenader innan halv tio om jag får be! Däremot älskar jag dragkamp med matte och att åka rutschkana på alla lekplatser, fast det får vi göra i smyg på natten så att inga arga småbarnsföräldrar jagar bort oss.

Jag är uppvuxen på Gotland tillsammans med två andra busar, men nu bor jag i Malmö, inackorderad med en illmarig katt från Malmös Katthem. Prinsessan heter hon och är inte att lita på, vips så vänder humöret och tänderna glimmar vita. Dock finns det fördelar med att ha katt hemma – som kattmat, som smakar ypperligt! Så fort min matte Johanna vänder ryggen till så passar jag på, mat är ju faktiskt ett stort intresse hos mig. Bäst var matutbudet på Gotland, då man fick både köttbullar och en och annan falukorv. Här i Malmö är det bara hundmat på menyn.

 

Trots att jag numera är en stadshund lever jag ett mycket aktivt liv. Kroppen min likar en bodybuilder, för jag och matte är ute och cyklar varje dag, människor står näst intill på kö för att få gå ut på promenad med mig. Jag är omåttligt populär och har till och med en egen facebook sida. Navajo Nyberg heter jag där och Frasse får gärna bli vän med mig så att han kan få ta del av mina upptåg. Idag till exempel har jag varit ute på landet och träffat massa hästar och en hel del stallkatter som om möjligt var ännu ilsknare än min sambo prinsessan.
Hur som helst – ha det toppen!
Hälsningar Navajo

Varmt välkommen som Frasses vän, Navajo, bättre sent än aldrig, förlåt att du har fått vänta! Frasse har självklart skickat en vänansökan till dig på facebook 🙂

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(32)
(0)

16 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar