Annons
Annons

Ny vän: Mysan – kelig fegis och Tarzans arvtagare

Katten-Mysan

Jag är en liten fegis skriver vår nya vän Mysan. Men det är väl inte så konstigt att man är lite försiktig när man flyttar till en ny familj? Då gäller det först och främst att få koll på allt – till exempel var och när maten serveras, det säger ju vanligt kattförnuft 🙂

Annons

Katten-Mysan3

Mysans föregångare hos matte Eva var vår store, snälle vän Tarzan som tyvärr tassade över Regnbågsbron för en tid sedan. Nu kommer Mysan och lindrar sorgen efter fine Tarzan ♥

Katten-Mysan2

Här är Mysans brev till Simba och Tasse:

Hej Simba och Tasse!
Mysan heter jag och är en kelig liten tjej på nio månader. Jag kom till mitt nya hem den 23 april på kvällen, dagen innan jag skickade detta brev,  och idag är jag en liten fegis som har krupit in i hyllan och gömt mig. Jag var modigare igår kväll då låg jag bredvid min nya matte på soffan. Matte säger att jag kommer att bli modigare snart bara jag fått vänja mig. Min förra husse kunde inte ha mig kvar för att han jobbade för mycket och då ville han att jag skulle komma till ett kärleksfullt hem och nån som har mer tid för mig.
Hälsningar Mysan

Välkommen som Simbas och Tasses vän, Mysan! 😀

Bli vän med Simba och Tasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(43)
(0)

8 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar