Annons
Annons

Ny vän: Moye – Frasses bloggkompis!


Moye_NY

Frasses senaste vän heter Moye och är en busig honkatt som precis har flyttat, vilket ställer till lite problem… Moye är två år gammal och av rasen europeisk korthår/bondkatt. Matte heter Jessica.
Liksom Frasse har Moye en egen blogg som vi givetvis ska följa med stort intresse!
Välkommen som Frasses vän Moye!

Annons

Här berättar Moye om sig själv med egna ord:

Hej Frasse!
Moye heter jag och är en busig, go och glad honkatt på två år. Jag älskar också mat, precis som du. Husse kommer ibland hem med gädda när han varit ute och fiskat, jag bara älskar kokt gädda! Tonfisk är också en favorit, det brukar vi få som lördagsgodis.

Jag bor med min matte Jessica, husse Niklas och ”syster” Aya som är fem år. Jag och Aya älskar att vara ute och busa i naturen men nu har vi flyttat till ett nytt ställe och vågar inte gå ut ensamma 😥
Matte har köpt ett koppel så hon ska gå ut med oss så vi kan vänja oss vid det nya stället.

Jag har en egen blogg som såklart heter Moye. Där skriver jag om mina bus och allt som hänt sedan jag föddes. Du får gärna gå in och läsa 🙂

Kram Moye

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)

2 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar