Annons
Annons

Ny vän: Moltass – tigern som är rädd för katter

En tiger som är rädd för katter, vad kan det vara för en typ? Svaret får ni när ni möter Moltass, Frasses nye, charmige vän!
Katten Moltass

Här är Moltass brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag är en matglad, busig (matte kallar mig galen, men det är inte sant), rolig kise, född 6/5 2010. Jag bor hos min familj; mamma Filippa, pappa och mina fyra syskon. Fast de är människor. Jag är adopterad, brukar de säga. Vad nu det betyder. Fast, jag har ju två adoptivsyskon till, två kaniner som heter Ruth och Ruffsan. (De är små men läskiga.)
Jag brukar vara hemma själv på dagarna en stund, då brukar jag mest sova och vila. När familjen kommer hem sätter jag igång och leker rövare. Det är faktiskt jättekul! 🙂 Men ingen annan gillar det.

Annons

Jag skulle jättegärna bli vän med dig, för jag har inte så många vänner annars (jag är innekatt). Fast jag tror inte jag skulle vilja träffa dig på riktigt, jag är väldigt rädd för andra katter. Jag gillar att vara utomhus, fast inte när det är för kallt, det är blött eller för varmt. Eller om någon har varit där. Ibland smiter jag ut fast jag inte får. Hehe.
Hoppas du vill bli vän med mig, trots att jag är ”barnslig” (det säger matte till mig ibland…)
Kram Moltass

Välkommen som Frasses vän Moltass!

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

Vår vän Sixten är sjuk
Vår kompis Sixten ligger på sjukhuset efter att ha kollapsat i hemmet. Vi tänker på dig, matte Emma och din kompis Puma och håller alla tassar och tummar för dig Sixten!

LÄS OCKSÅ

(5)
(0)

24 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar