Annons
Annons

Ny vän: Mistor har en särskild plats i våra hjärtan

För några dagar sedan fick vi ett brev som gjorde oss så glada att vi fick tårar i ögonen. Brevet var från vår mycket goda vän katten Mistor Helmer, som jamade om för oss att han nu startat en egen blogg.

Annons

I bloggen skriver Mistor så fint om Frasse att Frasse blir alldeles röd om nosen. Bland annat jamar Mistor att det är tack vare Frasse som han gick med i facebook och startade bloggen. Tassa själva in och kolla, och läs mer om vår fantastiske vän och alla hans andra kompisar och hans söta fästmö Smulan, också hon en av Frasses vänner 🙂

Klicka på länkarna så kommer ni till Frasses och Mistors facebooksidor 🙂

Vi träffade Mistor på facebook för en tid sedan. Han fick omedelbart en alldeles speciell plats i våra hjärtan. Då bodde han redan hos sin älskade matte i Göteborg. Men han föddes i Örebro, som ett av nio barn till en norsk skogskatt (pappa) och en sibirisk katt (mamma).

I bloggen skriver Mistor om sitt liv:
Min pappa bodde inte ihop med min mamma. Han ville tyvärr inte ta sitt fadersansvar så min kära lilla mamma fick ta allt uppfostringsansvar själv. Och hennes matte såklart.

Jag flyttade från Örebro till Göteborg i slutet av juli eller början av augusti 2009. Då var jag nog en 14-15 veckors kattunge. Jag minns att jag gick sakta omkring i mattes lägenhet den första tiden. Jag var lite rädd och längtade efter min kattmamma och mina syskon. Och matte gick och bar på mig JÄMT! Hon var rädd att jag skulle ramla ner ifrån soffan, sängen och så vidare. Jag får fortfarande inte vara uppe på höga höjder hemma. För enligt matte är jag kattunge FORTFARANDE. Men som TUR ÄR så är hon inte lika ”jållig” med mig längre 🙂

På bilden ser ni min stora kärlek Smulan. Hon är tre år som jag och vi träffades på facebook. Av alla tjejer var hon den katt-tjej som jag och matte tyckte var bäst för mig. VI GJORDE TASS I SAKEN OCH BLEV IHOP DEN 28 APRIL 2012. SÅ NU ÄR DET JAG OCH SMULAN FÖR ALLTID.

Välkommen som Frasses ”officielle” bloggvän, Mistor! 😀

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(34)
(0)

16 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar