Annons
Annons

Ny vän: Missen fick en familj tack vare Södertälje katthem

När vi läser om Missen undrar vi om Ödet inte har tänkt till lite extra. För det KAN inte vara en slump att han träffade sin husse och matte när de besökte Södertälje katthem

I förra inlägget berättade ju katten Madeleine om att Södertälje katthem hotas av nedläggning. Och när vi går igenom den (alltför) långa vän-kön är det just Missen vi träffar på! Missen, som fick en ny familj tack vare katthemmet! Visst måste du jama med om att det är bra tajmat att presentera dig just i dag, Missen 😀

Annons

Missen är 13 år gammal och huskatt. Hans människor heter Elin och Kalle.

Här är Missens brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag valde min matte och husse när de besökte Södertälje katthem, där jag hamnat efter att min förra matte tyvärr gått bort. Jag får säga att jag gjort ett ganska bra val, även om jag tycker att jag kunde få torsk och tonfisk varje dag.
Om mig själv kan jag säga att jag är ganska pratsam och tycker om att bli buren. Som den innekatt jag är, så tar jag gärna emot hjälp med att jaga insekter som befinner sig utanför min räckvidd. Det bästa är när vi är samlade alla tre, husse, matte och jag, då springer jag och myser. Jag är social men lite blyg inför nya människor, förutom mattes syster, där var det kärlek vid första ögonkastet. Och så vill jag gärna bli vän med Frasse, du ser trevlig ut, ungefär som jag själv.

Varmt välkommen som Frasses vän, Missen! Frasse hälsar att det är när man läser om katter som du som man inser hur viktiga katthemmen är. Utan Södertälje katthem hade du aldrig mött Elin och Kalle! Och så tycker han att du verkar vara en jamarfin kille, både på in- och utsidan 🙂

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)

20 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar