Annons
Annons

Ny vän: Mira – feminin skönhet som skrämmer slag på grannarna

En feminin kattdam som skrämmer slag på grannarna – möt Mira, som gärna jagar upp sin gäster i träden!

Här är Miras brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag är en väldigt feminin stor liten katt som bor tillsammans med min matte Christina (som jobbar på Allas systertidning Hemmets Veckotidning) och husse Isaac. Matte säger att jag ser ut som en liten kattdam! Det feminina draget som jag har är att jag bär mina leksaksmöss så försiktigt fram till matskålen och matar dom.

Annons

Jag är en innekatt som går ut i koppel och skrämmer slag på alla som vågar sig in i vår trädgård. Jag brukar jaga upp dom i grannens björk där de inte vågar sig ner sedan. Ibland får jag fnatt och rusar igenom alla tre våningarna. När jag varit ute eller ska gå ut så vässar jag alltid klorna på klöspelaren. När jag är nybadad liknar jag en liten råtta, säger matte, för egentligen är jag väldigt liten men jag har mycket päls 🙂

Matte är allergisk men klarar min ras, konstigt nog med tanke på all päls. Mat äts med god aptit men springs av lika snabbt så stor är jag inte. Sibirier är egentligen en stora katter men husse och matte har nog fått det lilla exemplaret!
Hälsningar Mira

Välkommen som Frasses vän, Mira! 😀

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

6 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar