Annons
Annons

Ny vän: Mimmi – den busiga drottningen

En liten, nätt och mycket lekfull drottning – Mimmi är i mycket Frasses raka motsats. Men så är hon också åtta år yngre! Och två stora intressen har de gemensamt, nämligen mat och slappande 🙂

Här är Mimmis brev till Frasse:

Annons

Hej Frasse!
Jag är en ganska liten, nätt och mycket söt kattflicka, säger matte i alla fall 🙂 Är en halvlånghårig huskatt på drygt 2 1/2 år, och mina största intressen är att busa, leka, äta och sova. Min matte heter Rahma.
Favoritleken är när matte eller husse kastar min leksaksråtta som jag springer och hämtar. Det är så roligt att jag gör det gång på gång tills jag blir helt andfådd och mina människor tröttnar på att kasta. Jag har precis fått en ny kattkompis här hemma, som jag är pigg på att sätta på plats och visa att här är jag drottning.
Hälsningar Mimmi

Välkommen som Frasses vän, Mimmi! 😀

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

2 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar