Annons
Annons

Ny vän: Messi – en riktig höjdare!

Han är döpt efter en fotbollsstjärna men satsar själv på höjdhopp 🙂 Möt Messi, sambo med mattes kollega Johanna, som också är vår bloggkompis på Johannas bollplank här på Allas.se!


Jama om spänst i tassarna!

Annons

Här är Messis brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag har länge velat bli vän med dig men min matte har en sån där laptop utan mus (du hör ju själv hur dumt det låter) så jag har inte riktigt rett ut det där med att skriva själv. Men nu hade hon tid att hjälpa mig!
Jag är en busig och extremt social kattkille som bott hos min familj i lite mer än ett år. Jag har egentligen tre mattar, stormatte, mellanmatte och lillmatte. Och en husse.


Efter allt hoppande är det skönt att koppla av…

Förutom att umgås med andra katter och människor gillar jag att äta, sova och hitta på hyss. Att bada är också kul men jag får mest skäll när jag hoppar runt i badrummet – familjen påstår att mina tassar är smutsiga. Men jag tänker – vad gör det? Det är väl i badkaret man tvättar tassarna?
Stormatte har också en blogg här på Allas. Den handlar mest om sport men eftersom jag också är sportintresserad och dessutom blivit döpt efter nån sån där fotbollsspelare så skriver hon om mig också ibland. Sök på ”katten Messi” på hennes blogg så kan du läsa mer om mina äventyr. Dock blev det lite fel när familjen döpte mig. De trodde att jag gillade fotboll men som du ser på bilden här är höjdhopp mer min grej. Mycket roligare om du frågar mig.
Hoppas att du vill bli vän med mig!
Tassklappar från Messi


Även jag har varit liten…

Välkommen som Frasses vän Messi! 😀

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(20)
(0)

18 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar