Annons
Annons

Ny vän: Majsan – jamar om sin pinsammaste upplevelse

Måste få berätta någon pinsamt för er. Det hände när jag var i fjällen med familjen, skriver Frasses nya vän Majsan i sitt långa, spännande brev.
Vad var det då som skedde? Det får ni veta längre ner i inlägget 🙂

Annons

Matte till Majsan är ingen mindre än min kära kollega här på Allas, biträdande fackchef Maria Wigur!

Här är Majsans brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag är egentligen inte så mycket för bekantskap med andra katter. Men jag tycker att du ser stilig ut och verkar ha integritet. Precis som jag.
Är född i Sundsvall för 14 år sedan, men har flyttat runt mycket. Nu bor jag i Räng, utanför Malmö.
Mina egentliga mattar har ”övergivit” mig och lämnar ansvaret till gammelmatte och gammelhusse. Det funkar bra. Jag gillar att ligga i deras gamla puff och slappa på dagarna. När de kommer hem från jobbet vill jag ut och jaga. Tar en och annan mus ibland.

I grannhuset bor Dennis, min väldigt tjocke vän. Jag är ettrig som tusan, men han är mest loj och go. Vi passar bra ihop. Jag gillar nämligen mest katter som är olika mig själv.

Måste också berätta någon pinsamt för dig. Jag har tappat en del av min svans! Det var när familjen tog mig med till fjällen. Trevligt? Jovars. Men jag hade ju klämt svansen några dagar tidigare och vill egenligen bara ta igen mig. Men så blev det skidsemester i Storhogna i Härjedalen. Och visst, så förnedrande, tappade jag svansen så att ungarna skrek. Försökte att låtsas som ingenting. Det gick sådär. Men, nu efter många år, är det ingen som talar om det länge. Utom när de tagit sig ett järn och ska tala om hur det var förr. Suck!

Själv gillar jag att ta igen mig. Ligger gärna i en puff hela dagarna när det är kallt ute. På natten brukar jag retas med husse och matte – skrika upp dem så att de måste släppa ut mig. Sedan hoppar jag på dörrhandtaget tills de släpper in mig. De är sååååå trötta på morgonen. Då lägger jag mig i puffen – de åker till jobbet. Lite retsam vill man ju vara!
Tror att vi är lite lika du och jag Frasse. Du får gärna vara vän med mig och grannen Dennis.
Tass på dig!
Majsan

Varmt välkommen som Frasses vän, Majsan! Frasse hälsar att hans morrhår darrar av skräck vid tanken på din tappade svans och att han är mycket imponerad av din ungdomligt pigga och tuffa KATTityd  🙂

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(11)
(0)

8 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar