Annons
Annons

Ny vän: Leon – hunden som kan prata med hästar

Här har ni hunden som kan prata med hästar och som är en välkänd gäst på travbanan Jägersro i Malmö. Leon älskar hästar och hänger ofta med lillmatte Maria när hon ska rida.
Men han kan konsten att koppla av också 🙂

Annons

Leons matte är min körkompis Annette Lynge Blomberg, som jag är evigt tack skyldig eftersom det var hon som inspirerade er soffälskande bloggerska att anmäla sig till Gabriel Forss jättekör Du kan sjunga Gospel. Tack Annette, för att du gjorde mig den tjänsten!

Mer om Leon: Han är döpt efter rockgruppen Kings of Leon, en av lill-mattes favoriter. Han tror att mattes säng är hans sängplats, han håller stenkoll på matte när hon lagar mat, han är väldigt social och trivs som fisken i vattnet i sommarhuset i Rågeleje i Danmark, landet där Annette föddes och har sin släkt.  

– Första gången vi åkte över Öresundsbron med honom satt han på helspänn hela vägen, berättar Annette. Men nu är han är van – vi åker över och hälsar på mormor och morfar Rågeleje så ofta vi kan.
Där kan Leon springa fritt och bada i havet – det är livet för en liten cocker spaniel! Fast riktigt så liten som på bilden nedan är han inte längre:

Hemma i lägenheten i Malmö busar Leon gärna med husse Lukas, bror till lill-matte Maria. En härlig långrunda i Pildammsparken är inte heller fel, gärna med bästa kompisen Kinesen, en shiba-hund som liksom Leon har mycket bus och kärlek i kroppen!

Leon besöker också gärna hundrastgården vid Malmös”playa” Ribersborg – eller Ribban, som vi malmöbor säger – där han älskar att rasa runt med alla sina hundkompisar.

Tack för att du vill vara Frasses vän Leon! Frasse hälsar att han tyvärr inte har möjlighet att hänga med till hundrastplatsen men att ni kanske kan träffas i lugn och ro hemma hos honom någon gång  🙂

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill!

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)

5 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar