Annons
Annons

Ny vän: Lasse lämnades att dö på parkeringen

Hur kan man lämna en liten kattunge att dö på en parkeringsplats? Detta öde drabbade Frasse nye vän Lasse. Men tack och lov räddades han och hans tre syskon och nu lever Lasse ett härligt kattliv tillsammans med sina mattar och kattkompisen Frutti 🙂

Annons

Vilken tur att det finns människor med både hjärta och hjärna, människor som inte tvekar att ta hand om värnlösa små djur som blivit övergivna…

Tyvärr har det som vanligt gått en tid sedan vi fick dessa bedårande bilder. Så nu är Lasse betydligt äldre. Men vi är övertygade om att han har utvecklats till en otroligt stilig ung kattman!

Lasses  matte Ulrica Cewers sjunger förresten också i Gabriel Forss jättekör, precis som Frasses matte 🙂

Vilken härlig slapparstil du har, Lasse!

Här är Lasses brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag hittades på en parkeringsplats i Nybrostrand tillsammans med mina tre syskon när jag var ungefär fyra veckor. En snäll matte tog hand om oss och hennes andra tre katter uppfostrade oss.
När jag var tolv veckor var det dags att flytta hemifrån och då kom jag till två nya mattar och en stygg stor katt som heter Frutti. Hon gillar inte när jag smyger på henne och försöker brottas. Hon gillar inte nånting jag gör, faktiskt. Men jag gillar henne ändå. Min ena matte sjunger också i Gabriels kör, precis som din matte.
Hälsningar Lasse

Välkommen som Frasses vän, Lasse! Frasse hälsar att han knappt kan föreställa sig hur hemskt det måste ha varit på parkeringsplatsen. och att han tror att Frutti också tycker jamarmycket om dig innerst inne 🙂

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(18)
(0)

24 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar