Annons
Annons

Ny vän: Kung Bob tröstar matte efter Pips tragiska bortgång

Röd katt på balkong.

Kung Bob spanar ut över sina ägor.

Vår vän Pip har blivit mördad. För vad ska man annars kalla det när illasinnade människor skadar en liten katt så illa att han dör?

Vit tigrerad katt

Fina Pip fick ett sorgligt slut. Klicka på bilden så kan ni läsa mer om Pip i hans väninlägg.

Vi kan bara försöka föreställa oss matte Ruzicas sorg och vanmäktiga ilska över Pips hemska och totalt onödiga bortgång.

Annons

En tid efter Pips död flyttade matte ihop med en man som förde med sig katten Bob i boet. Kung Bob, som han kallas, är till stor glädje och tröst för matte.

Röd katt slappar i stolen.

Läs mer om mattes sorg över Pip och hennes glädje över den nya vännen Kung Bob i mattes brev:

Hej Gunilla, Simba och Tasse!
Satt och tittade lite bland alla kattvänner och insåg att jag inte berättat att min lille (store) Pip inte finns längre. Tyvärr råkade han illa ut en tidig morgon när han var ute och patrullerade och stötte på någon som visst inte tyckte om katter.

Personen var inte snäll mot honom och Pip lämnades vid trottoarkanten för att vänta på taxin till himlen. En gatusopare hittade honom och var snäll nog att kolla upp hans ID-märkning och bar hem honom.
Han blev kremerad och utströdd i trädgården.

Idag har matte en sambo som kom med en katt vid namn Kung Bob. Ingen ersättning för Pip, men älskad ändå. Rädd för allt är han för han är en katt som räddats från tråkigheter men han känner sig trygg hemma med oss och sin säng.
Vi hoppas att Bob kan bli ny kompis till er istället för Pip.
Hälsningar Ruzica och säkerligen en vinkning från himlen och Pip.

Röd och vit katt som ser rädd ut.

Vi är så glada att Bob vill vara vår vän, och hälsar honom varmt välkommen! Och Pip kommer alltid att finnas med oss här på bloggen

Bli vän med Simba och Tasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(23)
(0)

6 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar