Annons
Annons

Ny vän: Kira – styr sitt bokförlag med järntass

Nu kan ni vinna Frasses nya vän Kiras otroligt roliga bok ”Frisyrtrauman” här på vår hemsida! Hur hör detta ihop? Jo, Kira är högsta hönset – om uttrycket tillåtes – i förlaget som boken ges ut på  🙂 

Annons

 

På pappret är det Kiras matte Jeanette Vante Rosengren som står som ägare. Men det är ju bara teori. I praktiken är det Kiras – det heter ju till och med Kira förlag!

Jag har själv sett hur Kira håller sin vakande tass över firman. För ett tag sedan gjorde jag en intervju med Kiras matte just om ”Frisyrtrauman”. Resultatet av den kan ni läsa i veckans nummer av Allas (16) .

När jag kom in i förlagets lokaler vid Möllevången i Malmö noterade jag direkt flera saker som visade att det var Kira som hade huvudrollen:
1. Det var Kira som hälsade mig välkommen i dörren.
2. Kira bestämde villkoren för intervjun – om hon inte ville att vi skulle prata på ett tag så blev det tyst. Hela intervjun anpassades efter Kiras önskemål.
3. Det var Kira som visade mig runt i de mysiga lokalerna.

Ni inser själva att matte Jeanettes ageranden i förlaget i praktiken är helt styrda av Kira!

Bild ur boken "Frisyrtrauman"!

Här är Kiras korta, kärnfulla brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag är en tuff liten enögd jack russell-terrier som har startat ett eget bokförlag. Min matte brukar beskriva mig som fem kilo kärlek och två hekto morr.
Hälsningar Kira

Välkommen som Frasses vän Kira! Frasse hälsar att han gillar ditt resoluta sätt att ta kommando över matte och företag. För när allt kommer omkring vet ju de pälsklädda så mycket mer om allt än sina mattar och hussar  🙂

Klicka HÄR för att komma till tävlingen!

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(15)
(0)

8 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar