Annons
Annons

Ny vän: Kaxiga Sally/Nunja blev utkastad från en bil

Dagens vän är en kaxig spanjorska som blev utslängd från en bil och lämnad åt sitt öde. Numera har hon två hem och delad vårdnad om sina människor 🙂

Möt hunden Sally/Nunja, vars matte, gästbloggaren Heléne Åfeldt, berättade den underbara historien om Den vita kattungen för oss i gårdagens inlägg.

Annons

Här är Sally/Nunjas brev till Frasse:

Hej Frasse!
Jag kommer från Valencia i Spanien, blev helt fräckt utslängd från en bil. Det är åtta år sen det hände, och jag var klipsk nog att se till att få delad vårdnad efter det. Har två hem som jag tillbringar min tid i. Jag älskar rester från restaurangen som ägs av ena paret husse/matte. Lammkotletter, oxfile, kyckling och goda ostar är några av mina favoriter. Jag gillar duntäcken och att sova, bli kelad och masserad. Jag tycker själv att jag är mycket ”streetsmart”, har bra självförtroende och följdaktligen en väl utvecklad attityd. Tar mig gärna ton mot större hundar, eftersom jag har ett stort sinne brukar jag klara mig ganska bra i konkurrensen. Annars springer jag till matte och gömmer mig bakom henne. Bifogar ett foto på mig själv där jag stretchar!

Att jag har två namn beror på att jag har två ägare. Så jag kallas Sally av matte Heléne och husse, och Nunja av  min ”delägare” nummer två 🙂 Husse nummer två påstår att Nunja är en förkortning av None of your damn business – alltså ”inget du har med att göra”. Detta tack vare min lite kaxiga attityd, hihi 🙂

Sally heter jag för att matte och husse tycker att jag liknar skådespelerskan Sally Field, jag har ju ett pyttelitet underbett precis som hon 🙂 Dessutom trodde husse och matte att jag kom från fälten runt omkring där vi bor.

Hälsningar till alla vänner, tvåbenta och fyrbenta! Hoppas att Du vill bli kompis med mig Frasse!
Hälsningar Sally/Nunja

Välkommen som Frasses vän, Sally/Nunja! 😀

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill! Eller skicka ett mail till [email protected]!

LÄS OCKSÅ

(55)
(0)

8 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar